TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ PROJE KABULÜ

6 Mayıs 2014
Bir Umut Ol Projesi Paneli
12 Mart 2018

2016-2017 yılı için Bir Hayata Dokun Derneği hibe projeleri çalışmalarını tamamlanıp başvurular gerçekleştirilmiştir.

“Bir Umut Ol” projesi iştirakçileri olan İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İzmir Buca Belediyesi, İzmir TRT Müdürlüğü ve Botso’nun desteklediği projemizin amacı Denetimli Serbestlik kapsamındaki 15 gencimizin Bilgisayar okur-yazalığı ve iletişim eğitimi sertifikalı programları sonucunda gençlerimize iş istihdamı sağlanarak sosyal yaşamlarının iyileştirilmesi üzerinedir.
Toplum birlikte daha güzel günler yaşamak için bir adım atıyoruz. Projeyi büyük emeklerle yazan Bir Hayata Dokun Derneği başkanı PhDc. Burcu Bostancıoğlu ve desteğini esirgemeyen İsa Keskin’e sonsuz teşekkür ederiz. İnancını ve desteğini esirgemeyen tüm yöneticilerimize ve tüm dostlarımıza da teşekkürü bir borç biliriz.
En önemlisi de, Türkiye Yeşilay Cemiyeti’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederiz, nice güzel projelere.