Misyon ve Vizyon

Misyon ve Vizyonumuz

Biz anlayışlı, hoşgörülü, bilim ile ilgilenen, özgüveni olan, kendilerini ve fikirlerini ifade edebilen, birbirine bağlı bir toplum içerisinde mutlu bir gelecek yaratmanın eğitim ve sanat ile mümkün olduğu düşüncesinden hareketle oluşturmayı amaçladığımız derneğimizin kurulumunda alanında uzman yedi başarılı eğitmenimiz ile yola çıktık.

Biz istedik ki gençlerin hayatlarından geçerken güzel izler bırakabilelim. Hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olabilelim.

Bir Hayata Dokun Derneği Misyonu; güzel ülkemize sanatı içselleştirebilmeyi başarabilmiş, doğa ile barışık, çevreye duyarlı ve saygılı, eğitimi yaşam boyu sürdürülmesi gereken bir ihtiyaç olarak benimsemiş güzel bireyler kazandırabilmektir.

Vizyonu; insanlık ailesinin ve hatta ondan çok daha büyük olan varlık aleminin farkındalığıyla ülkemizi başarı ve sevgi ile temsil edebilecek, dünya vatandaşı olmaya aday bireyler yetiştirmektir.

İşte bu vizyon ve misyon çerçevesinde oluşturduğumuz amacımız; Dünyadaki bütün kötülüklerin ve savaşların temelinde yaşanmamış yaşamlar yatar sözünde de anlatıldığı gibi yaşanmış ve yaşanacak olumlu süreçler yaratmak büyük bir toplumun geleceğini belirleyecektir düşüncesindeyiz. Ne kadarını başaracağız bilmiyorum ama yürekten var olan gücümüzle elimizden gelenin en iyisini yapmak için beraber çabalayabiliriz.