Ozan Orhon’da “Bir Umut Ol” dedi

2 Temmuz 2019
Bağış Kampanyamıza Konak Belediyesi Reklam Desteği
4 Ocak 2020

Ünlü sanatçı Ozan Orhon yayınladığı video ile “Bir Umut Ol” kampanyasına destek verdi

Bir Hayata Dokun Derneği ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile madde bağımlılığı problemi yaşayan bireylerin bu sorunları sosyal yaşama uyum sağlayarak ve istihdama katılarak çözebilmeleri amacıyla hayata geçirilen “Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve İstihdamı Geliştirme- Bir Umut Ol Projesi”ne bir destekte ünlü sanatçı Ozan Orhon’dan geldi.

Orhon, yayınladı video ile herkesi “BAGIS” yazıp 1808’e mesaj atarak “Bir Umut Ol” projesine destek olmaya davet etti.

“BİR HAYATA DOKUNALIM”

Bir Hayata Dokun Derneği Başkanı Burcu Bostancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ozan Orhon’a teşekkür ederek sanatçıları, kanaat önderlerini ve iş adamları “Bir Umut Ol” projesine destek olmaya davet etti.

Bostancıoğlu yaptığı paylaşımda; “Derneğimizin Madde Bağımlılığı ile mücadelede yönettiği “Bir Umut Ol” isimli projemize katkılarından dolayı değerli sanatçımız Ozon Orhon’a çok teşekkür ederiz. Haydi değerli sanatçı dostlarımız, kanaat önderlerimiz, iş dünyasının önde gelen isimleri hep birlikte ‘Bir Hayata Dokunalım!” dedi.