“Bir Umut Ol” projesi Hürriyet’te

28 Haziran 2019
“Bir Umut Ol” projemiz Daily Sabah’ta
2 Temmuz 2019

Hürriyet köşe yazarı Nedim Bubik 18 Haziran 2019 tarihli köşe yazısının bir kısmını İzmir Ticaret Odası “Bir Umut Ol” projesine verdiği desteğe ayırdı.

Bubik köşesinde şu ifadelere yer verdi;

“BİR KAMPANYA
İzmir Ticaret Odası:
Bir hayata dokunun

İZMİR Ticaret Odası (İZTO), Bir Hayata Dokun Derneği’nin madde bağımlılığıyla mücadeleyi ve iş istihdamını geliştirmeyi hedefleyen “Bir Umut Ol” kampanyasını destekliyor. Üyelere, “Kampanya; madde bağımlılığından kaynaklanan dezavantajlı bireylerin sosyal entegrasyonlarının artırılmasını, iş istihdam alanlarını geliştirmek üzere eğitim ortamlarının hazırlanmasını hedefliyor. Toplumun dezavantajlı kesiminin iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz” mesajı gönderildi.

BAĞIMLIYA DESTEK

Bir Hayata Dokun Derneği Başkanı Dr. Burcu Bostancıoğlu da İZTO’ya teşekkür ederek, toplumsal kalkınmanın sürdürülebilir insan sağlığıyla gerçekleşebileceğini vurguladı, desteğe çağırdı:

“Bir Umut Ol projesiyle 12 madde bağımlısı çocuk ve gencimizin eğitimleriyle hayatlarına dokunup katkıda bulunduk. Onları destekleyip iş sağladık. Tüm sivil toplum kuruluşlarını, yerel yönetimleri, şehrimizin ve ülkemizin kanaat önderlerini, iş dünyasını projeye destek olmaya çağırıyoruz. Tüm operatörlerden ‘BAGIS’ yazıp 1808’e göndererek ya da TR72 0001 2009 7200 0016 0000 17 nolu iban hesabımıza bağışta bulunarak bir gencimizin hayatına dokunabilir, topluma kazandırabilirsiniz.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ