Derneğimizin Tarihçesi

Biz istedik ki gençlerin hayatlarından geçerken güzel izler bırakabilelim. Hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olabilelim.

Bir Hayata Dokun Derneği

Bir Hayata Dokun Derneği, 2014 kasım ayında alanında uzman yedi (7) eğitmen ve akademisyenin bir araya gelerek, hedefleri olan ama imkanları olmayan gençlerimize ve çocuklarımıza, sevginin, paylaşımın, başarının baz alındığı bir çatı kurma fikri ile oluşturulmuştur.

Aydınlık yarınlar için geleceğimize yön verecek çocuklarımız ve gençlerimizin eşit eğitim hakkı ve yaşam hakkı olduğu inancıyla çalışmalarını sürdüren Bir Hayata Dokun Derneği, sorgulayabilen, araştırabilen, konuşabilen ve en önemlisi kendisini ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, ülkesini bilim, sanat ve diğer her alanda gururla temsil edebilecek bireyler yetiştirebilmek amacını taşımaktadır.

Akademisyen ve sanat terapisti Dr. Burcu BOSTANCIOĞLU’nun başkanlığını, Spiker-Sunucu ve Dış yapımcı Gamze İŞLER’in başkan yardımcılığını üstlendiği Bir Hayata Dokun Derneği, Türkiye’de gelecek mimarlığı için hayatlara dokunmanın önemi fikrinin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.