S.S.S.

1Size hangi konularda destek olabilirim?
Derneğimize ayni ve nakdi yardımda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda gönüllü olarak projelerimizde destek personeli olarak görev alabilirsisiniz.
2Eşya, kıyafet, kırtasiye, malzeme vs gibi bağışlarda bulunabilir miyiz?
Elbette. Derneğimiz her türlü yardım teklifine açıktır. Yetkili kişi ile irtibata geçip desteğiniz konusunda bizi bilgilendirebilirsiniz.
3Başka hangi konularda destek gösterebilirim?
Farklı alanlarda profesyonelliğinizi (örn. Kişisel gelişim seminerleri, beden dili diksiyon eğitimleri, Bilişim alanındaki kurslar vb. ) bireylerin gelişimi için paylaşabilirisiniz.
4Şehirdışından sizi nasıl destekleyebilirim?
Bizleri çevrenizde paylaşarak, anlatarak, sosyal medya hesaplarınızdan takip ederek ve paylaşımda bulunup destek verebilirisniz.
5Nasıl (Nakdi) destek yapabilirim?
Banka hesap numaramızdan bağış yaparak; Halkbankası İzmir Hatay Şubesi Hesap No: 0720-16000017 IBAN : TR 72 0001 2009 7200 0016 0000 17
6Yaptığım bağışın gizli kalması mümkün mü?
Dekontunuza isminizin gizli tutulması notunu düşerseniz, dikkate alınacaktır.
7Size nasıl ulaşabilirim?
Derneğimiz ile ilgili her türlü soru ve önerilerinizi bilgi@birhayatadokun.org adresimize yazabilir veya 0538 380 59 93 nolu telefone ulaşabilirsiniz.