Bir Hayata Dokun Derneği’nden Başkan Batur’a ziyaret

7 Aralık 2018
‘Bir Umut Ol’ ile hayata bağlandı
28 Haziran 2019

Bir Hayata Dokun Derneği Başkanı Dr. Burcu Bostancıoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur’u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi

Toplumun dezavantajlı bireylerine yönelik yerel ve ulusal çalışmalar yürüten Bir Hayata Dokun Derneği Başkanı Dr. Burcu Bostancıoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleri,  Konak Belediye Başkanı olarak göreve gelen Abdül Batur’u ziyaret etti. Bostancıoğlu, ziyaretinde Başkan Batur’u tebrik etti. Ayrıca Başkan Batur’un kendisini tebrik için çiçek göndermek isteyenlerden, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne ve Bir Hayat Dokun Derneği’ne bağışta bulunmalarını istemesi sebebiyle de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“BİRLİKTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Bir Hayata Dokun Derneği Başkanı Dr. Burcu Bostancıoğlu ve dernek yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konakta yapacağı çalışmalar ve Konak’ta gerçekleştireceği projeler ile ilgili bilgi verirken “Bugün Konak Belediye Başkanlığı görevimi tebrik etmek üzere, toplumun dezavantajlı bireylerine yönelik güzel projeler gerçekleştiren Bir Hayata Dokun Derneği Başkanı Burcu Bostancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretime geldiler. Konak Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerimizle birlikte güzel projelere imza atacağınıza inanıyorum, ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.