Bir Hayata Dokun Derneği Manifestosu

Biz istedik ki gençlerin hayatlarından geçerken güzel izler bırakabilelim. Hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olabilelim.

Misyon ve Vizyonumuz

Bir Hayata Dokun Derneği gönüllüsü olan ben, ihtiyacı olan herkesin hayatına dokunabilmek, yaşamda küçük de olsa fark yaratabilmenin keyifi ve ayrıcalığı için çalışırım.

Pozitif enerjinin kişi hayatındaki önemini bilirim. Geleceğin temelleri çocuklara ve gençlere karşı sevgi beslerim ve geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklarımızın ve gençlerimizin potansiyellerinin geliştirilmesi için her türlü desteğe açığım. Yapılacak her türlü yardımın ve desteğim kişilerin sağlıklı aile ve sosyal ilişkiler kurabilmesinin, kendisine ve çevresine güven duyabilmesinin, sorgulayabilen, araştırabilen, hür iradesiyle kendi kararlarını alabilen bireyler olarak yetişebilmesinde önemli olduğunun ve dolayısıyla eğitimlerle desteklenmesinin şart olduğunun bilincindeyim.

Sahip olduğum bu farkındalık doğrultusunda bir hayata dokun derneğinin çatısı altında umut dolu aydınlık yarınlar için yapılan çalışmalara gönülden destek olacağıma inanıyorum.